Získejte dodatečnou slevu Chci získat slevový kód
0
Dnů
:
0
Hodin
:
0
Minut
:
0
Vteřin
  • Bezplatné doručení
  • 120 dní na výměnu či vrácení zboží
  • Bezplatná změna velikosti
  • SAVICKI Care+®
  • Bezplatné vyhotovení rytiny
Fotografie svatebního plánovače Fotografie svatebního plánovače

1

2

3

4

5

6

1.

2.

3.

Fotografie svatebního plánovače
  • 1

    Svatba mimo sezónu

    Pronájem svatebních prostorů vychází v průběhu pátků či nedělí podstatně levněji, nežli v průběhu sobotního dne. Svatební sezóna obvykle probíhá od května do září, stojí tak za zvážení i jiné měsíce. Rezervace prostorů, fotografů či kapel bude podstatně jednodušší.

    Úspora 5-10 %

    Uspořádáním svatby mimo sezónu, případně v průběhu pracovních dní, dokážete ušetřit skutečně spoustu peněz.

    Rady a tipy 1/12

  • 2

    Zapůjčení svatebních šatů

    V tento den si každá žena přeje vypadat jako princezna, svatební šaty jsou tak prioritou. Doporučujeme však zvážit případný nákup, ideálním řešením bývá mnohdy půjčovna.

    Svatební šaty z půjčovny? Ceny se pohybují od 2 000 Kč a výš.

    Cena nových svatebních šatů se v průměru pohybuje okolo 10 000 Kč, půjčovna tak může být v rámci úspory ideálním řešením.

    Rady a tipy 2/12

  • 3

    Oblek v akční ceně, který využijete i pro jiné příležitosti

    K výběru obleku může budoucí ženich využít četných akcí, které častokrát pořádají známé obchodní řetězce. Oblek, který se bude hodit jak na svatbu samotnou, tak i pro další speciální příležitosti. Stejný princip lze uplatnit v mnoha ohledech. Jednorázový výdaj tak bude méně bolestivý. Mnoho svatebních salónů navíc nabízí krejčovské úpravy na míru, aniž by bylo zapotřebí utrácet majlant.

    Ušetříte až 70 % výdajů

    Cenu svatebního obleku lze snížit na minimum, zaměřte se na akční období, kdy slevy dosahují 20-30 %. Vše začněte řešit zavčasu, čím dříve se na výhodné nabídky zaměříte, tím lepší cenu ulovíte.

    Rady a tipy 3/12

  • 4

    Sezónní květinová výzdoba

    Květiny jsou samozřejmě nedílnou součástí svatebního dne. V rámci výzdoby jich bude zapotřebí skutečně mnoho. Je tady však ještě otázka kytice pro samotnou nevěstu, případně pro družičky či maminky. V tomto případě je jednoduše nejlepší vsadit na sezónní květiny, díky čemuž nebudete muset sáhnout hluboko do peněženky.

    Úspora desítek tisíc

    Na konci září zaplatíte za růže až třikrát tolik co srpnu. Lilie jsou zase až čtyřikrát dražší v průběhu listopadu, nežli v květnu!

    Rady a tipy 4/12

  • 5

    Svatba bez afterparty (nebo afterparty bez kapely)

    Svatby na přelomu 19. a 20 století častokrát probíhaly až tři dny. Dnes se však již můžeme setkat maximálně dvoudenní akcí. Stojí za zvážení, zdali takovouto afterparty na druhý den budete plánovat. V prvé řadě Vám navýší rozpočet a v řadě druhé záleží, zdali budou svatebčané při síle i druhý den.

    Snížení výdajů na občerstvení či kapele činí několik desítek tisíc

    V průběhu svatby se může stát cokoliv, rozbité skleničky či talíře jsou však klasikou, které se jednoduše nevyhnete. Počítejte tak i s těmito výdaji.

    Rady a tipy 5/12

  • 6

    Vlastní nápoje a alkohol

    Zvažte rovněž možnost vlastních alko a nealko nápojů. Můžete se tak vyhnout velkým maržím, které by se ve finále promítly do každého jednotlivého nápoje. Skvělým řešením je nákup za velkoobchodní ceny. V takovém případě však mějte na paměti, že je nutné uhrazení tzv. korkovného. Ne každý organizátor však s tímto alternativním řešením souhlasí.

    Usmlouvejte cenu za korkovné

    Svatební průmysl z pravidla počítá s vysokou marží nápojů. Kompromis v podobě vlastních alkoholických nápojů přináší tzv. korkovné. Pakliže Vám záleží na snížení nákladů, zkuste finální cenu usmlouvat.

    Rady a tipy 6/12

  • 7

    Svatební vůz od známého či rodiny, namísto auta z půjčovny

    Dozajista máte ve svém okolí kamarády či příbuzné, kteří Vám krásné a stylové auto zapůjčí.

    Svatební dar nemusí být v hodnotě 10 000 Kč

    Svatební auto si můžete rovněž vypůjčit. Ceny se však pohybují v průměru od 2 500 Kč a výš. V úvahu přichází auta historická či sportovní. Nebo snad dáváte přednost exkluzivním limuzínám?

    Rady a tipy 7/12

  • 8

    Svatební auto s výzdobou či bez?

    Pakliže plánujete na výzdobě svatebního auta ušetřit, postačí jednoduché stuhy, balónky nebo květiny. Pamatujte na to, že méně je někdy více.

    Náklady spojené s výzdobou svatebního auta se pohybují od 1 000 Kč a výše.

    Vše máte ve své režii. Záleží především na stylu výzdoby, květinách a dekoracích. Obvykle si však můžete výzdobu zajistit svépomocí, čímž snížíte náklady na minimum.

    Rady a tipy 8/12

  • 9

    DJ místo kapely

    Skvělá svatba se bez hudby neobejde, doslova a do písmene udává ráz celého večera. Náklady s tím spojení se mohou velmi lišit, vše záleží na výběru kapely a jejich repertoáru.

    Průměrná cena svatební Dj produkce se pohybuje od 5 000 Kč do 20 000 Kč.

    Náklady spojené se svatební kapelou se pohybují v průměru od 15 000 Kč do 50 000 Kč. Nezapomeňte na seznam skladem, které Vám bude kapela hrát na přání!

    Rady a tipy 9/12

  • 10

    Muffiny místo tradičního dortu

    Svatební dort je jednoduše tradicí, znamená však opravdu velký výdaj. Alternativou mohou být efektně naaranžované muffiny. Tato varianta Vám může ušetřit skutečně velký obnos peněz. Další možností může být svatební dort v malém provedení, který symbolicky rozkrojíte a pohostíte jím pouze nejbližší.

    Cena svatebního dortu se pohybuje od 600 Kč - 3 000 Kč / kg.

    Obvykle připadá na sto svatebčanů alespoň desetikilový dort, tedy sto gramů na osobu. I nejlevnější dort pro padesát hostů Vás tak vyjde v průměru na víc jak pár tisíc korun.

    Rady a tipy 10/12

  • 11

    Svatební pozvánky "DIY"

    Doporučujeme zvážit výrobu svých vlastních svatebních oznámení. Nezapomeňte na svědky, kteří Vám dozajista se vším rádi pomohou. Díky vlastním pozvánkám ušetříte spoustu peněz, zároveň budou originální a jedinečné.

    Průměrná cena svatební pozvánky se pohybuje od 20 Kč do 60 Kč.

    Podmínkou takovéto ceny jsou však standardně dostupné vzory. Pakliže budete mít zájem o vlastní návrh, cena bude značně vyšší.

    Rady a tipy 11/12

  • 12

    Svatební veletrh - módní trendy a velké slevy

    Svatební veletrhy se zpravidla konají mimo svatební sezónu, tedy od září do března. Inspirace, velké slevy, podrobné informace - rozhodně doporučujeme zvážit jejich návštěvu.

    Slevy v rámci svatebních veletrhů

    Pakliže se rozhodnete pro nákup v průběhu svatebního veletrhu, můžete získat slevu 20 % až 30 %.

    Rady a tipy 12/12

Fotografie svatebního plánovače

Nejoblíbenější mezi zákazníky

Fotografie svatebního plánovače

Fotografie svatebního plánovače

Nejoblíbenější mezi zákazníky

Obrázek výrobku

Svatební plánovač

1 421 Kč

Zpět na konfiguraci
Kategorie